Категорії Інформація
Каси Додати подію
СУВОРОВА
02 жовтня 2021

СУВОРОВА

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Літній Театр «GORSAD»
м. Одеса, вул. Дерибасівська

Про подію

Суворова в Одесі!

2 жовтня 2021 року в Літньому театрі GORSAD відбудеться концерт Даші Суворової в Одесі! Чуйна та відкрита  співачка обіцяє цього осіннього вечора особливо ліричну програму та спілкування - щире, як усі її пісні. Першим гучним успіхом Суворової став кліп на композицію “Поставит Басту”, який вже переглянуло понад 13 мільйонів користувачів платформи YOUTUBE. З того часу самобутність виконавиці, яка виросла на старому доброму році, тільки зростала, як і її творчий розвиток.

Ліричний концерт в Міському саду

У цьому році співачка представила кавер на відому пісню Костянтина Меладзе “Небеса”, яка стала справжнім сюрпризом для шанувальників артистки. Даша Суворова отримала офіційний дозвіл від автора  на виконання цієї пісні та високу оцінку своїх попередніх композицій.

Різна, непередбачувана та щира Даша Суворова вирушає до берега Чорного моря! Приходьте, буде тепло! Щоб потрапити на концерт Суворової в Одесі, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше концертів в Міському саду шукайте в афіші Одеси на нашому сайті.

Куди піти в Одесі в жовтні? На концерт Суворової!

  1. Ліричні та щирі пісні
  2. Відверте спілкування
  3. Неймовірно тепла атмосфера

Даша Суворова пісні:

  • Ландыши
  • Криптаны
  • В новой квартире
  • Досі люблю
  • Чума
  • В волосах
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код